Поклоњено јутро

Ћутро би било да треба јако рационално искористити, да бисте морали да урадимо то, колико треба да се држи, а потребно је. Влада је донела одлуку да лице преко 65 и више година у периоду од3 х па до 7 х донете могу да вас избегну, за редовне продаје, да купите омирнице за живот током неде.

Устаните око 5 х, док перем зубе размишам ми је све потребно и да ли ћемо успети наци све то.Облацим се излази на улицу, гледати како пензионери могу да ураде, маскаре на лику како миле, онако у тишини коша подсеца на свом добром филму. Одлазим до првога маркетинга, не ми сумњиво не видимо да би народ ухватио и излази, боазјиво прилази се види на ухватљиви вратим четри налепите напуштеност,
Драги потросња ……., закјучи се сам да ово трежиште више не жели да се напише. Док

крецемо да размислимо, добро је бар смео без вебану на улици, дане нас неце хапсити, добили смо дозволите владу Републику србија, замислите како се сеци Сарајива осецали 360 и кусур да се у потеру за мало воде и хране или да се покупи леи се стримимо, док је
коронавирус био доступан као нови, рађајући их кожи прелазе.

Прилагодите напредном маркетингу, на стотинку метара погледајте старе дворце градана, сви су санитарно обучени, маске на лицу, рукавице на рукави, колица и торбе су обећани реквизити, прилазећи бојазјиво као што је сам једноставно непозејан, све што нам је потребно да видимо све што нам треба.
У вашој дворани улазе у врата, а победили су три полицијске јединице, дрвени ред и несто деле. Тржиште ради црвено се полако помера, примиће се ухватити у вратима, полицијска ми је једна маска за уши, тканина паковану медију Кина.

Улазите на тржиште, а измера гондоле можете да се обратите, да не бисте видели много ни декларацију производа или рок трајања. Куд год се издваја за доларе, јер је колица уусрет, тамана се склонише, друга се удаљује, тишина ко на гробљу, нема начина, распрострањеност, солидна хармонија, сузе се раздвајају по маркетингу. Касирке, такво санитарно уништавају, труде се да буду на висинској задатци наплатуцу, враћању курсора. Поцео је нови дан који је копан као година, треба да подрзите, како казу 6-8 недеља, видецемо ….

Све има свој почетак и црвено је, сигурно, светли поглед не мора бити заиста истинит