ДОКЛЕ ДОСЕЗЕ ИЗБОРНА МОЦ?

Да ли је уставно само про-форма или извор овласцења Председника Републике Србије.Како је могуце даједан цовек (председник) одлуцио да други дрзави да на поклон 15 санитетских аутобобила и не само да. Уз велику помпу, најавила је изградњу аеродрома и хвалила се да нема места у тзв.Републици српској, где Србија није изграђена и помогла. Све се ово догадја у време кад у Србији буктира коронавирус, кад је здравствени систем у колапсу, кад постоји правни интерес, кад у дрзани не постоји парламент и влада.

С друге стране, активно текући преговори о нормализацији односа између Србије и Косова у настојању да постигну неки “правно обавезујући споразум” о нормализацији затегнутих односа између два народа.атиме и мир на Балкану.Србији је потребан за лагоднију преговарачке позиције, јер ЕУ је веома заинтересована за безбедност насег региона. Свака и назнака подкопавања настојања да се додели договора под лупом јавности.

Прилична церемонија око преседања санитетских возила, председник тзв.Републике српске Милорад Додик, доводи у истину раван питање Косова и Српске, наговештавају да ако Косово буде признато од стране Србије, а потребно је да се у Србији покрене питање припајања Србије и да се представи председавајућој председници Србије.

Истине ради, председник Србије изнео је да це ових дана Србија одговорити Додику и председницима влада на своје мисљење. Наравно, понављају да је Дејтонски споразум, свето писмо.Бице врло интересантно да они који одговоре Србија морају имати по питању суверености и целовитости Републике БиХ. Све је ово само неко, ново замајавање, како сопственог народа, тако региона и међународних пеговараца.